Taller a les VI Jornades de Mediació de Tarragona.

foto-tarragonaEl passat 19 d’octubre, en el marc de les VI Jornades de Mediació a Tarragona,  les mediadores i coordinadores de parentalitat  Maria Sacasas i Elisabet Guitart, del Servei de Mediació del Consell Comarcal de l’Anoia, van impartir un taller sota el títol QUAN ELS FILLS AGRADEIXEN ELS PARES al que es van inscriure 102 persones.
Els professionals que van prendre part, procedien de múltiples disciplines. D’aquesta manera, van poder coincidir advocats, professors, pedagogs, psicòlegs, treballadors, educadors socials i psicopedagogs, intervenint conjuntament en el desenvolupament d’un cas de Coordinació de Parentalitat.
Es va tractar d’un taller vivencial de Coordinació de Parentalitat,  on tots els assistents van prendre una part molt activa i  van constatar la importància i efectivitat del treball en xarxa en tots els àmbits.

El resultat va ser molt satisfactori en unes jornades on van estar presents els col•legis professionals, la comunitat educativa, la societat civil i la ciutadania.
Va ser una oportunitat per reflexionar sobre les violències en totes les seves expressions i àmbits, amb la voluntat de compartir coneixement, col•laborar en la promoció de la cultura de pau i la mediació per a la gestió de conflictes que es donen en la societat local i global.